![]() |
≫Karşiliksiz Sevgi≪ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ≫Karşiliksiz Sevgi≪> Karşılıksız Sevgi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > dönecek olan Mehmet adında bir askerin hikayesidir ![]() > gitmeden önce, İstanbul'da bulunan anne babasına telefon açtı ![]() > anne ve babacıgım, sonunda eve geliyorum ama birşey sormak istiyorum ![]() > Bir arkadaşımı da beraber eve getirebilir miyim?Tabii ki ' diye > cevapladılar ![]() ![]() > gereken birşey var' diye Mehmet devam etti,'o savaşta ağır yaralandı ![]() > Kara mayınına bastı ve kolu ile bacağını kaybetti ![]() > hiçbir yeri yok ![]() ![]() > ''Bunu duyduğuma çok üzüldüm oğlum, belki kalacak başka bir yer > bulması için ona yardımcı olabiliriz' 'O hayır , onun bizimle > yaşamasını istiyorum der ![]() ![]() > farkında değilsin ![]() > rahatsız eder ![]() > veremeyiz ![]() ![]() > yaşamını devam ettirmenin bir yolunu bulacaktır ![]() > Mehmet telefonu kapattı ![]() > duymadılar ![]() ![]() ![]() ![]() > Oğullarının bir binadan düşerek öldüğünü söylediler ![]() > intihardı ![]() > yapmak için atladığı ildeki devlet hastanesinde bulunan teşhis morguna > gittiler ![]() ![]() > açılarak ![]() ![]() ![]() ![]() > bir kolu yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() > Etrafımızda iyi görünen ve neşeli insanları sevmek bize kolay gelir, > ama bize rahatsızlık veren özellikle bizim kadar sağlıklı olmayan, > bizim kadar güzel olmayan ve bizim kadar zeki olmayan insanlardan uzak > durmayı tercih ederiz ![]() > yok ![]() > kadar çirkin ne kadar fakir ne kadar engelli olursak olalım ![]() > yatmadan önce ALLAH'a biraz daha dua ederek insanları oldukları gibi > kabul etmemizi sağlamasını isteyelim ve ne kadar farklı olurlarsa > olsunlar onlara karşı daha anlayışlı olabilmeyi isteyelim ![]() > çok nadir bulunan cevherlerdir ![]() > destekler ![]() > kalbinizi ona > > >açmanızı > >beklerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > 1) Bu yazıyı kimseye hiç okumamış ve kalbinize hiç dokunmamış gibi davranın ![]() > 2) Ya da arkadaşlarınıza gösterebileceğiniz kadar ilgi gösterin |
![]() |
![]() |
|