![]() |
[ Yaşanmiş Bir Hadise |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [ Yaşanmiş Bir HadiseBu olay Kayseri'nin Bünyan ilçesi'nde yaşandı ![]() korku filmlerini bile çok gerilerde bırakacak kadar tüyler ürpertici ![]() yapardınız? Kendisi Bünyanlı olmayan, politikayla uğraşmış ve halen Kayseri'de yasayan işadamı, 22 Şubat 2001 tarihinde Bünyan sınırında, Kayseri Malatya kara yolu üzerinde, bir benzin istasyonuna girer ![]() kalabalık toplulukla birlikte alkol alır ![]() Bünyan'a gitmek için, lokantadan çıkar ![]() karanlık hem de korkunç bir kar-tipi fırtınası başlamıştır ![]() istasyonuna yaklaşık 300 metre mesafedeki, Bünyan'a dönüş yolu kenarına varır ![]() bir arabaya binip, Bünyan'a ulaşma derdindedir ![]() şiddetlenir ![]() ![]() bir araba da yoktur ![]() yavaş yaklaşan bir arabanın iki farını fark eder ![]() Arabanın, tam önünde yavaşlamasıyla birlikte hemen arka kapıyı açar ve arabaya biner ![]() hareket eder ![]() ![]() olmadığı gibi, direksiyonda da kimse yok ![]() ![]() Korkuyla, hemen arabadan atlayıp, oradan koşarak uzaklaşmak ister ama hem araba hızlanmış, hem de korku ile dizleri bağlanmış, hareket edemez hale gelmiştir ![]() ![]() baslar ![]() ![]() ![]() Tam bu esnada, pencereden bir el uzanır ve direksiyonu kıvırarak, sert virajdan arabanın doğru yola dönmesini sağlar ![]() tehlikeli dönemece yaklaştıkça, Allah'a yalvarış ve yakarışı artar ve her seferinde de bir el dışarıdan uzanıp, direksiyonu çevirir ![]() kımıldatır ![]() ![]() ![]() ![]() kendisini arabadan dışarı fırlatır ![]() şarampolde kendisine gelir ![]() Bünyan'a yürüyerek ulaşır ve bir kahvehaneye girer ![]() ![]() ![]() verirler ![]() doğaüstü ve korkunç olayı anlatır ![]() de, anlatan kişinin akli başında ve toplumsal sorumluluk taşıyan bir pozisyonda olduğunu bildiklerinden, herkeste derin bir sessizlik oluşur ![]() yaklaşık yarım saat sonra, ayni kahvehaneye Koyunabdal Köyü'nden iki kişi girer ![]() ![]() gelenlerden birisi, diğerine şunları söyler: -Ahmet baksana, şu sobanın başında titreyerek oturan adam, bizim araba yolda kalınca, biz arabayı iterken, arabaya binip-inen kişi değil mi? der ![]() HERŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ YADA GÖRÜNMEDİĞİ GİBİ OLMAYABİLİR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
[ Yaşanmiş Bir Hadise |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [ Yaşanmiş Bir Hadise''Satılık köpek yavruları'' ilanının hemen altında küçük bir çocuğun başı gözüktü ve çocuk dükkan sahibine sordu: -köpek yavrularını kaça satıryorsunuz? dükkan sahibi: -30 dolarla 50 dolar arasında değişiyor fiyatları,dedi -benim 2 dolar 37 sentim var ![]() -bir bakabilir miyim yavrulara? dükkan sahibi gülümsedikten sonra bir ıslık çaldı ve köpekler kulübesinden beş tane yumak halinde yavru çıktı ![]() ![]() -bunun nesi var? dükkan sahibi onun kalça çıkığı olduğunu ve hep sakat kalacağını açıkladı ![]() ![]() - ben bu yavruyu almak istiyorum dükkan sahibi: -hayır o yavruyu satın alman gerekmiyor ![]() küçük çocuk birden sinirlendi ![]() dükkan sahibi çocuğu ikna etmeye çalıştı bu köpeiğ gerçekten almak istediğini sanmıyorum ![]() ![]() bunun üzerine çocuk eğildi,pantolonunu sıvadı ve büyük bir metal parçasıyla desteklediği sakat bacağını dükkan sahibine gösterip tatlı bir sesle: -bende çok iyi bir şekilde koşamıyorum ve bu yavrunun kendisini iyi anlayabilcek bir sahibe ihtiyacı var dedi ![]() (DAN CLARK) |
![]() |
![]() |
|