|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| grubumuzu, hatim, inşallah, oluşturalım, yeni |
Yeni Hatim Grubumuzu Oluşturalım İnşallah :) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Hatim Grubumuzu Oluşturalım İnşallah :)Selamün aleyküm değerli kardeşlerim Allahın izniyle siz kardeşlerimin desteklerini umarak yeni hatim grubumuzu oluşturalım istiyorum sistem alıştığımız aynı otuz kişi olacağız herkes birer cüz alacak Aşağıda oluşacak sıra numarası okuyacağımız cüzümüz olacak isteyen hatim açabilecek Yönetici kardeşlerim, mod kardeşlerim, kıymetli üye kardeşlerim Allah celle celalühü rızası için hepimiz bir olalım istiyorum ayrı ayrı hatimler açmayalım sonuçta aynı herkes hatim açabiliyor bu sefer iki grup oluşturalım üçyüzüncü hatimi de görelim inşallah herkes müminlerin, birbirinin yüzünü görmese bile Rabbimizin aşkı için böyle güzel bir birlikteliği yürütebileceğimizi görsün Allahım hepimizden de razı olsun İslamiyet Gen Tr Yeni Hatim Grubumuz1 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zümra2 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gurakarcem3 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() G kayınvalidesi4 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() G annesi5 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şenay6 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ş annesi7 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbun Kesir8 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Azerbaycanli9 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elifimbenim10 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurana Sevdalı11 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mavci12 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hanife deniz13 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elifeslem14 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arzu7415 cüz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cakdoc16 cüz![]() ![]() ![]() Azerbaycanli annesi17 cüz![]() ![]() ![]() Azerbaycanli babası18 cüz![]() ![]() Mir Erhan19 cüz![]() ![]() Şeymanur20 cüz![]() ![]() Su eda21 cüz![]() ![]() Su eda yengesi22 cüz![]() ![]() İsfa9123 cüz![]() ![]() Hüzünlü24 cüz![]() ![]() Gözyaşı1425 cüz![]() ![]() Gülen7626 cüz![]() ![]() Nebahat27 cüz![]() ![]() Ayşe dal28 cüz29 cüz30 cüz![]() ![]() Ndyzlf
|
|
|
|