Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
grubumuzu, hatim, inşallah, oluşturalım, yeni

Yeni Hatim Grubumuzu Oluşturalım İnşallah :)

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Hatim Grubumuzu Oluşturalım İnşallah :)

Selamün aleyküm değerli kardeşlerim Allahın izniyle siz kardeşlerimin desteklerini umarak yeni hatim grubumuzu oluşturalım istiyorum sistem alıştığımız aynı otuz kişi olacağız herkes birer cüz alacak Aşağıda oluşacak sıra numarası okuyacağımız cüzümüz olacak isteyen hatim açabilecek Yönetici kardeşlerim, mod kardeşlerim, kıymetli üye kardeşlerim Allah celle celalühü rızası için hepimiz bir olalım istiyorum ayrı ayrı hatimler açmayalım sonuçta aynı herkes hatim açabiliyor bu sefer iki grup oluşturalım üçyüzüncü hatimi de görelim inşallah herkes müminlerin, birbirinin yüzünü görmese bile Rabbimizin aşkı için böyle güzel bir birlikteliği yürütebileceğimizi görsün Allahım hepimizden de razı olsun

İslamiyet Gen Tr Yeni Hatim Grubumuz

1cüzZümra
2cüzGurakarcem
3cüzGkayınvalidesi
4cüzGannesi
5cüzŞenay
6cüzŞannesi
7cüzKalbun Kesir
8cüzAzerbaycanli
9cüzElifimbenim
10cüzKurana Sevdalı
11cüzMavci
12cüzHanife deniz
13cüzElifeslem
14cüzArzu74
15cüzCakdoc
16cüzAzerbaycanli annesi
17cüzAzerbaycanli babası
18cüzMir Erhan
19cüzŞeymanur
20cüzSu eda
21cüzSu eda yengesi
22cüzİsfa91
23cüzHüzünlü
24cüzGözyaşı14
25cüzGülen76
26cüzNebahat
27cüzAyşe dal
28cüz
29cüz
30cüzNdyzlf

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com