![]() |
Yeni Hatim Grubumuzu Oluşturalım İnşallah :)
Selamün aleyküm değerli kardeşlerim. Allahın izniyle siz kardeşlerimin desteklerini umarak yeni hatim grubumuzu oluşturalım istiyorum. sistem alıştığımız aynı otuz kişi olacağız herkes birer cüz alacak. Aşağıda oluşacak sıra numarası okuyacağımız cüzümüz olacak. isteyen hatim açabilecek. Yönetici kardeşlerim, mod kardeşlerim, kıymetli üye kardeşlerim Allah celle celalühü rızası için hepimiz bir olalım istiyorum ayrı ayrı hatimler açmayalım sonuçta aynı herkes hatim açabiliyor bu sefer iki grup oluşturalım üçyüzüncü hatimi de görelim inşallah. herkes müminlerin, birbirinin yüzünü görmese bile Rabbimizin aşkı için böyle güzel bir birlikteliği yürütebileceğimizi görsün. Allahım hepimizden de razı olsun.
İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz 1.cüz..........Zümra 2.cüz..........Gurakarcem 3.cüz..........G.kayınvalidesi 4.cüz..........G.annesi 5.cüz..........Şenay 6.cüz..........Ş.annesi 7.cüz.........Kalbun Kesir 8.cüz.........Azerbaycanli 9.cüz........Elifimbenim 10.cüz.......Kurana Sevdalı 11.cüz......Mavci 12.cüz......Hanife deniz 13.cüz......Elifeslem 14.cüz......Arzu74 15.cüz......Cakdoc 16.cüz....Azerbaycanli annesi 17.cüz....Azerbaycanli babası 18.cüz...Mir Erhan 19.cüz...Şeymanur 20.cüz...Su eda 21.cüz...Su eda yengesi 22.cüz...İsfa91 23.cüz...Hüzünlü 24.cüz...Gözyaşı14 25.cüz...Gülen76 26.cüz...Nebahat 27.cüz...Ayşe dal 28.cüz 29.cüz 30.cüz...Ndyzlf |