Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayıplar, büyük, deprem, içimdeki

İçimdeki Deprem... Ayıplar Büyük...

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İçimdeki Deprem... Ayıplar Büyük...

Bu sabah, arkadaşımın gönderdiği paketi almak için postaneye gittim Pazartesi olması nedeniyle yoğun bir kalabalık vardı

Sırada beklerken kargo bölümünün camekanına yapıştırılmış ilanı gördüm İlanda, Van deprem bölgesi için, yardımların nasıl yapılacağının ayrıntılı açıklaması yazılıydı

PTT bu işlemleri ücretsiz yapacağınıda altına not düşmüş

İlanda dikkatimi çeken bir not daha vardı

''VAN VALİLİĞİ KULLANILMIŞ EŞYA KABUL ETMEMEKTEDİR''

Milletçe duyarlılığımızı, yardım severliliğimizi, yeterince ispat ettik diye düşünüyorum

Evet kayıp büyük,acılar büyük,fakat bir deprem ülkesinde yaşadığımızı bilerek önlem almayan devletimizin ayıbı dahada BÜYÜK

Aldığı üç kuruş maaşla, değil deprem bölgesindeki insanlara yeni eşyalar almak, kendi çocuklarına bile yeni bir kıyafet alamayan,işçinin memurun derdi BÜYÜK

Afetler birkaç yılda bir yaşanırken,her gün verdiğimiz şehitlerimizin acısı, korkuyla bekleyen asker ailelerinin içindeki yangın BÜYÜK

Şehitlerimiz ve onların aileleri için aynı duyarlılığı göstermeyen milletimizin ayıbıda BÜYÜK

Ülkemin en önemli günü olan, Cumhuriyet bayramı resmi kutlamalarını kaldıran bir devletin vatandaşı olmanın, içimdeki utancı BÜYÜK

Ülkenin yaşadığı sıkıntılı dönemleri fırsat bilip,pervasızca bildiklerini okumaya devam eden,bütün konuşulanlara tepkilere kulağını tıkayan milletsiz devletin, önümüzde yaşatacakları yeni darbelerin hazırlığı BÜYÜK

Van valiliğinin yazdığı bir yazının sebep olduğu,yüreğimde açtığı isyan çok BÜYÜK

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com