![]() |
İçimdeki Deprem... Ayıplar Büyük... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimdeki Deprem... Ayıplar Büyük...Bu sabah, arkadaşımın gönderdiği paketi almak için postaneye gittim ![]() ![]() Sırada beklerken kargo bölümünün camekanına yapıştırılmış ilanı gördüm ![]() ![]() ![]() PTT bu işlemleri ücretsiz yapacağınıda altına not düşmüş ![]() ![]() İlanda dikkatimi çeken bir not daha vardı ![]() ''VAN VALİLİĞİ KULLANILMIŞ EŞYA KABUL ETMEMEKTEDİR'' Milletçe duyarlılığımızı, yardım severliliğimizi, yeterince ispat ettik diye düşünüyorum ![]() ![]() Evet kayıp büyük,acılar büyük,fakat bir deprem ülkesinde yaşadığımızı bilerek önlem almayan devletimizin ayıbı dahada BÜYÜK ![]() ![]() Aldığı üç kuruş maaşla, değil deprem bölgesindeki insanlara yeni eşyalar almak, kendi çocuklarına bile yeni bir kıyafet alamayan,işçinin memurun derdi BÜYÜK ![]() ![]() Afetler birkaç yılda bir yaşanırken,her gün verdiğimiz şehitlerimizin acısı, korkuyla bekleyen asker ailelerinin içindeki yangın BÜYÜK ![]() ![]() Şehitlerimiz ve onların aileleri için aynı duyarlılığı göstermeyen milletimizin ayıbıda BÜYÜK ![]() ![]() Ülkemin en önemli günü olan, Cumhuriyet bayramı resmi kutlamalarını kaldıran bir devletin vatandaşı olmanın, içimdeki utancı BÜYÜK ![]() ![]() Ülkenin yaşadığı sıkıntılı dönemleri fırsat bilip,pervasızca bildiklerini okumaya devam eden,bütün konuşulanlara tepkilere kulağını tıkayan milletsiz devletin, önümüzde yaşatacakları yeni darbelerin hazırlığı BÜYÜK ![]() ![]() Van valiliğinin yazdığı bir yazının sebep olduğu,yüreğimde açtığı isyan çok BÜYÜK ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|