|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| boşunamutlaka, denemeyin, deneyeceksiniz, diyeceğim |
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:) |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Parmaklarım düğüm oldu, açamıyorum Bu yazıyı burnunla mı yazdın
|
|
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Şu sıra zekamdan şüphe ediyorum paneb, üstüme gelme lütfen Hatta please, bitte vs Konuyu dağıtma geyiklerini de al git paneb Bi yarısı da sensin geyiğin aldacı, mümkünse sen git Üstelik ben bu foruma gelirken konuları geyiğe sarabilme garantisi alıp geldim |
|
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi paneb Bi yarısı da sensin geyiğin aldacı, mümkünse sen git Üstelik ben bu foruma gelirken konuları geyiğe sarabilme garantisi alıp geldim Torpilliymiş paneb, ben de istiyorum
|
|
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Bu yazıyı burnunla mı yazdın Sol parmaklarım düğüm oldu, sağ elimle yazdım |
|
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)dediğinizi yaptım yani denemedim iyi ki de ugrasmamısım |
|
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Denemeyin dedigin için bende denemedim ![]() Çünkü yıllar once bunlardan bir kaçını yapacagım diye epey ugraşmıştım ,e artık akıllandım bir daha denermiyim hiç
|
|
|
|
#22 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Hiç birisini yapamayacağımı bildiğim halde denedim ![]() ![]() ![]() Parmaklarımın eklemleri lastik gibi değil ordan oraya uzansın ![]() ![]() |
|
|
|
#23 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Ben başka bir hareket yaptım ekrana bakarak
|
|
|
|