|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
boşunamutlaka, denemeyin, deneyeceksiniz, diyeceğim |
![]() |
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangisini becerebildiniz bakalım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Parmaklarımı kırıyordum senin yüzünden abi ya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Denemedim kii |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Hareket mi çekiyor,nedir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Parmaklarımı kırıyordum senin yüzünden abi ya ![]() ![]() ![]() Ha ha ha eh Smy ![]() ![]() ![]() NazlıyüreGim gibi uyarıyı dinleyenlere birşey olmuyor ![]() ![]() Bak sonradan gördüm Aldatıcıda denemiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)En son hareket yapcak sandım kafayı gömçürcektim ha Ayrıca eşek kadar adam gidip çalışsa ya, şu hareketlere bak şu hareketlere, artis |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi paneb En son hareket yapcak sandım kafayı gömçürcektim ha Ayrıca eşek kadar adam gidip çalışsa ya, şu hareketlere bak şu hareketlere, artis Ben snein ele benzetmiştim halbuki rambo panep |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)haha ben yapabiliyoruummmmmmmmmmmmmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kartal34 Bak sonradan gördüm Aldatıcı da denemiş ![]() ![]() Aldacı yeni adın hayırlı olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Ben snein ele benzetmiştim halbuki rambo panep Benim elim hiçbişeylere benzemez halbuki aldacı Sen de öyle tabi Şimdi yanlış anlama olmasın 'aldacı hiçbişeye benzemez" cümlesini güzel anlama kapasiten var senin Hah işte güzel anlama sakın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)![]() Ancak bunu yapabiliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Aldacı yeni adın hayırlı olsun ![]() ![]() Hep öyle derler halbuki ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi paneb Benim elim hiçbişeylere benzemez halbuki aldacı Sen de öyle tabi Şimdi yanlış anlama olmasın 'aldacı hiçbişeye benzemez" cümlesini güzel anlama kapasiten var senin Hah işte güzel anlama sakın Bnezemez kimse sana panep amca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Hep öyle derler halbuki ![]() ![]() Bnezemez kimse sana panep amca ![]() ![]() Sol elin sağ elinden hızlı çalışıyor aldacı bu ara ikidir kelimeleri yanlış yazıyorsun Bu da demektir ki beyninin sağ tarafını bu ara bi kullanıyorsun, duygusal zekan yerine pragmatik zekan öne çıkmış :F Bunu anlayabiliyosun da onu mu anlayamadın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Parmaklarım düğüm oldu, açamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi paneb Sol elin sağ elinden hızlı çalışıyor aldacı bu ara ikidir kelimeleri yanlış yazıyorsun Bu da demektir ki beyninin sağ tarafını bu ara bi kullanıyorsun, duygusal zekan yerine pragmatik zekan öne çıkmış :F Bunu anlayabiliyosun da onu mu anlayamadın Şu sıra zekamdan şüphe ediyorum paneb, üstüme gelme lütfen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|