![]() |
Kadınlara Özel Tasarımlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarHepsi güzel iyi de, en sondaki park yeri ne oluyor ![]() ![]() Bosuna ugrasmayinnnnnnn ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarKesseler kullanmam böylelerini Onun yerine erkek olurum daha iyi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarMatçı bırak onları sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Matçı bırak onları sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Real, sen de o resmi bırak Hem belki o kadarcık alana kaç araba sığıyor acaba diye deneme yapıyorlardır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarBende mi bi terslik var ben bunları kullanmam ya Ama bowling alanı güzel olmuş çiçeklerle falan Motive ediyor insanı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarBırakmammmm ![]() ![]() ![]() Kadınların en belirgin özelliklerindendir ![]() ![]() (Bilim adamları bu konunun üzerine niye eğilmezler ki? - Zira doğru dürüst otomobil kullanabilen bayan sayısı elin parmakları kadar az ![]() ![]() ![]() Ama ben yine de onları seviyorum ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarŞu araç kullanma ve park etme konusunda neden erkekler kadınlara çamur atar hep ![]() ![]() ![]() Benim diyen erkek şoföre taş çıkartacak kadar "güzel" araç kullanırım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel Tasarımlar![]() Buna bayıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En sondaki resmi de hiç sevmedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Şu araç kullanma ve park etme konusunda neden erkekler kadınlara çamur atar hep ![]() ![]() ![]() Benim diyen erkek şoföre taş çıkartacak kadar "güzel" araç kullanırım ![]() ![]() ![]() Sadece sanılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel Tasarımlar![]() Bu tam benlikmiş, abimle çok kavga ediyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarSiz erkekler ne derseniz deyin, istediğiniz kadar çamur atın en dikkatli ve trafik kurallarına uyanlar kadın şöförledir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Siz erkekler ne derseniz deyin, istediğiniz kadar çamur atın en dikkatli ve trafik kurallarına uyanlar kadın şöförledir Genelleme yapma canım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Genelleme yapma canım ![]() ![]() Haklısın galiba, geçenlerde bir kadın şöförün küfür ettiğini duydum da, erkeklere benzemeye başladılar valla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlara Özel TasarımlarAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Saatleri seviyorum bunun rengide çok güzelmiş Resimde de 3 telefon var neden acaba |
![]() |
![]() |
|