![]() |
Kadınlara Özel Tasarımlar
Hepsi güzel iyi de, en sondaki park yeri ne oluyor. Illaki bir yerden eksiginizi kapatma cabasi dime.
Bosuna ugrasmayinnnnnnn.... |
Kesseler kullanmam böylelerini Onun yerine erkek olurum daha iyi.
|
Matçı bırak onları sen... Alttaki resme bak..
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Matçı bırak onları sen... Alttaki resme bak.. Real, sen de o resmi bırak Hem belki o kadarcık alana kaç araba sığıyor acaba diye deneme yapıyorlardır |
Bende mi bi terslik var ben bunları kullanmam ya
Ama bowling alanı güzel olmuş çiçeklerle falan Motive ediyor insanı |
Bırakmammmm...
Kadınların en belirgin özelliklerindendir.. (Bilim adamları bu konunun üzerine niye eğilmezler ki? - Zira doğru dürüst otomobil kullanabilen bayan sayısı elin parmakları kadar az...) Ama ben yine de onları seviyorum ya... Trafikte hata yaptıklarında diğer sürücüler tarafından uyarıldıklarında çoğu bayan sürücü melül melül bakıyor.. Ters yanıt verenler oldukça az.. |
Şu araç kullanma ve park etme konusunda neden erkekler kadınlara çamur atar hep...
Benim diyen erkek şoföre taş çıkartacak kadar "güzel" araç kullanırım... |
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Buna bayıldım..Süslenmekten aracı kullanamam...Kazaya sebebiyet, almayım iyisimi.. En sondaki resmi de hiç sevmedim.. |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Şu araç kullanma ve park etme konusunda neden erkekler kadınlara çamur atar hep... Benim diyen erkek şoföre taş çıkartacak kadar "güzel" araç kullanırım... Sadece sanılır... |
|
Siz erkekler ne derseniz deyin, istediğiniz kadar çamur atın en dikkatli ve trafik kurallarına uyanlar kadın şöförledir
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Siz erkekler ne derseniz deyin, istediğiniz kadar çamur atın en dikkatli ve trafik kurallarına uyanlar kadın şöförledir Genelleme yapma canım. Kişisine göre değişiyor. |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Genelleme yapma canım. Kişisine göre değişiyor. Haklısın galiba, geçenlerde bir kadın şöförün küfür ettiğini duydum da, erkeklere benzemeye başladılar valla |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Saatleri seviyorum bunun rengide çok güzelmiş Resimde de 3 telefon var neden acaba |