Kuşbaşı Etli Bahçıvan Kebabı... Yiyin Yanında Yatmayın:) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuşbaşı Etli Bahçıvan Kebabı... Yiyin Yanında Yatmayın:)![]() Bahçıvan Kebabı Malzemeler *750 gram kuzu kuşbaşı et *2 soğan *2 çorba kaşığı zeytinyağı *1 çorba kaşığı salça *2 havuç *2 patates *2 dolmalık biber *2 domates *Tuz *Karabiber Tarifi Tencereye zeytinyağını dökün, içine etleri ilave edip üzerine yemeklik doğradığınız soğanları da tencereye ekleyip kavurun Kavrulan etlerin üzerine 1 çorba kaşığı salçayı ilave edipbir taşım tekrar kaynatın Daha sonra etlerin üzerine sıcak su döküp pişirin![]() Patatesleri, havuçları ve kabağı küp şeklinde kesin ve kızdırılmış yağda yarı kıvamda pişirin Fırın kabına pişin etleri boşaltın ve üzerine yarı kıvam da pişmiş olan patates, havuç ve kabağı ilave edin![]() Dolmalık biberleri uzunlamısına kesin, domatesi de yemeklik doğrayın ve fırın kabına ilve edin En son olarakta yemeğinizin baharatlarını ilave edip ısıtılmış 180 derecelik fırın da yaklaşık 15 dakika pişirin![]() Afiyet Olsun Alıntı |
|
|
|