![]() |
Antep Usulü Vişne Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Antep Usulü Vişne KebabıVişne Kebabı ![]() Bu tarifi mutlaka deneyin ve et ile vişnenin olağanüstü tuzlu-tatlı-mayhoş uyumunun tadına varın ![]() Malzemeler:
![]() ![]() Diğer yarısının kevgirde elinizle eze eze suyunu çıkartın ![]() Diğer tarafta köfteleri hazırlayın ![]() ![]() ![]() Bir tencerede suyu 1 tatlı kaşığı tuz ile kaynatın ![]() ![]() ![]() Soğanları halka halka doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Köfteleri de tencereye koyun ve tuz ile baharatları ekleyin ![]() ![]() Tencereyi orta-kısık ateşte pişmeye bırakın ![]() ![]() ![]() Pideleri mutfak tahtasında baklava dilimi şeklinde kesin ![]() ![]() Pidelerin üstüne vişneli eti koyun ![]() ![]() ![]() Haydi afiyet olsun |
![]() |
![]() |
|