![]() |
İzmir'in Kumrusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzmir'in Kumrusuİzmir'in Kumrusu ![]() Malzemeler 5 su bardağıun 1 paket kuru maya 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çorba kaşığı tuz 2 çorba kaşığı toz şeker aldığı kadar un Susam mantosu için: 1 kase susam Kumru içi için: yarım kangal sucuk yarım kangal salam kaşar peyniri Hazırlanışı:
|
![]() |
![]() |
![]() |
İzmir'in Kumrusu |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzmir'in KumrusuKesinlikle Çeşme'de Kumrucu Musti'de tadılmalıdır KUMRUCU CENNETİ Kumru,bir İzmir ürünüdür,tıpkı boyoz gibi ![]() ![]() ![]() Kumruyu ayranla,hele geceyarısından sonra yemek özellikle eğlence mekanlarından,diskolardan çıkanlar için bir Çeşme klasiğidir ve geceyarısından birkaç saat sonra sabaha kadar Ilıca kumrucularında yer bulmak her baba yiğidin harcı değildir ![]() Dipnot : Malzeme biraz abartılı geldi Yarım kangal sucuk yarım kangal salam 1 kumru için mi bu |
![]() |
![]() |
|