Kabak soyulup dilimlenir Taze Fasulyeler haşlanır Bir tarafta su kaynatılır daha sonra kaynayan bu suya dilimlenen kabaklar atılıp haşlanır Aynı suya ayıklanıp bölünmüş taze fasulyeler ilave edilerek pişmeye bırakılır Bu arada 1-2 yemek kaşığı mısır unuda ıslatılarak kabak ve fasulyeye ilave edilir ve topak topak olmaması için karıştırılır Tuz konulur Ayrı bir kapta doğranmış soğan tereyağında pemleşinceye kadar kavrulur Buna kabuğu soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış domates katılarak bir sos yapılır Çorba pişince hazırlanan sos ilave edilir Bir taşım daha kaynatılarak pişince Maydanoz ince ince doğranıp üzerine konularak sıcak olarak servis edilir Afiyet Olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.