Yapılışı:[*]Pancar temizlenip yıkanırİnce ince doğranır[*]Bir tencerede yağ eritilirİncecik doğranmış soğanlar bu yağda pembeleşinceye kadar kavrulur[*]Üzerine malzemenin miktarına göre su ilave edilir[*]Pancarın yeşil rengini koruması için kaynayan suya önce tuz atılır[*]Sonra doğranmış pancar ile önceden haşlanmış fasulye katılır (Fasulye yerine mevsimine göre ve ailenin ekonomik durumuna göre posulmısır yarmasıbulgurpirinçte katılabilir)[*]Birlikte epeyce kaynadıktan sonra elenmiş mısır unu bir elle kaynayan yemeğin içine azar azar dökülür[*]Diğre elle tahta kaşıkla topraklanmaması için devamlı karıştırılır[*]Yemek ocaktan indirilmeye yakın bir parça biber ilave edilir[*]Arzuya göre iç yağı bir tavada yakılarak yemeğin üzerine gezdirilir[*]Daha sonra servis yapılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.