![]() |
Hotmail'e Veda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hotmail'e VedaHotmail'e veda ![]() Popüler e-posta servisi Hotmail gidiyor, yerine Outlook geliyor ![]() Yazılım devi Microsoft, tablet ve masaüstü bilgisayarları tek merkezde toplayan Windows 8'in lansmanından önce radikal adımlar atmaya devam ediyor ![]() ![]() ![]() Windows 8 ve Windows Phone sistemler bu servisi baz alırken, bazı ek özellikler de Outlook'a eklenmiş olacak ![]() ![]() ![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
![]() |
Hotmail'e Veda |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hotmail'e VedaBenim gibi, hotmail olsun, msn olsun, live olsun, bir kac tane E-mail adresi olan sahisi korkuttun, gercegi söylemek gerekirse ![]() Hemen aramaya koyulup, su adres degistirmelerinin süresi sürebilecegini ögrendim ![]() Skyp davasinda, simdilik daha degil ama integre istenilmekte ![]() Ilk deneylerde problemler cikmis ![]() Bütün bu caba G-mail´e yenik düsmemek icin ![]() Bana sorarsaniz, Microsoft yanlis yerden problemi cözmeye calisiyor ![]() Bayagi senelerden beri hotmaille msn´i kullaniyom, haricinde tek gmx´ten memnun kaldim ![]() Böyle radikal islemlerde zaman kaybedeceklerine, emniyete önem verip, daha ekler yapsalardi ![]() Daha fazla önem kazanirdi ![]() Outlook´u da denemistim bir zamanlar, baska E-mail adreslerini ekleme davasinda hep problem yaratiyordu, onun icin attim ![]() |
![]() |
![]() |
|