Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hotmaile, veda

Hotmail'e Veda

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hotmail'e Veda

Hotmail'e veda

Popüler e-posta servisi Hotmail gidiyor, yerine Outlook geliyor

Yazılım devi Microsoft, tablet ve masaüstü bilgisayarları tek merkezde toplayan Windows 8'in lansmanından önce radikal adımlar atmaya devam ediyor Microsoft'un popüler e-posta servisi Hotmail isim değiştiriyor, yerini Outlookcom'a bırakıyor

Windows 8 ve Windows Phone sistemler bu servisi baz alırken, bazı ek özellikler de Outlook'a eklenmiş olacak Örneğin Skype üzerinden konuşmak isteyen kullanıcılar, bunun için Outlook'u kullanabilecek Outlook, Facebook, Twitter ve LinkedIn gibi sosyal ağ servisleriyle de entegre bir şekilde çalışacak

Kaynak

Alıntı Yaparak Cevapla

Hotmail'e Veda

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hotmail'e Veda

Benim gibi, hotmail olsun, msn olsun, live olsun, bir kac tane E-mail adresi olan sahisi korkuttun, gercegi söylemek gerekirse

Hemen aramaya koyulup, su adres degistirmelerinin süresi sürebilecegini ögrendim

Skyp davasinda, simdilik daha degil ama integre istenilmekte

Ilk deneylerde problemler cikmis

Bütün bu caba G-mail´e yenik düsmemek icin

Bana sorarsaniz, Microsoft yanlis yerden problemi cözmeye calisiyor

Bayagi senelerden beri hotmaille msn´i kullaniyom, haricinde tek gmx´ten memnun kaldim

Böyle radikal islemlerde zaman kaybedeceklerine, emniyete önem verip, daha ekler yapsalardi

Daha fazla önem kazanirdi

Outlook´u da denemistim bir zamanlar, baska E-mail adreslerini ekleme davasinda hep problem yaratiyordu, onun icin attim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com