![]() |
Hotmail'e Veda
Hotmail'e veda http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Popüler e-posta servisi Hotmail gidiyor, yerine Outlook geliyor. Yazılım devi Microsoft, tablet ve masaüstü bilgisayarları tek merkezde toplayan Windows 8'in lansmanından önce radikal adımlar atmaya devam ediyor. Microsoft'un popüler e-posta servisi Hotmail isim değiştiriyor, yerini Outlook.com'a bırakıyor. Windows 8 ve Windows Phone sistemler bu servisi baz alırken, bazı ek özellikler de Outlook'a eklenmiş olacak. Örneğin Skype üzerinden konuşmak isteyen kullanıcılar, bunun için Outlook'u kullanabilecek. Outlook, Facebook, Twitter ve LinkedIn gibi sosyal ağ servisleriyle de entegre bir şekilde çalışacak. Kaynak |
Hotmail'e Veda
Benim gibi, hotmail olsun, msn olsun, live olsun, bir kac tane E-mail adresi olan sahisi korkuttun, gercegi söylemek gerekirse.
Hemen aramaya koyulup, su adres degistirmelerinin süresi sürebilecegini ögrendim. Skyp davasinda, simdilik daha degil ama integre istenilmekte. Ilk deneylerde problemler cikmis. Bütün bu caba G-mail´e yenik düsmemek icin. Bana sorarsaniz, Microsoft yanlis yerden problemi cözmeye calisiyor. Bayagi senelerden beri hotmaille msn´i kullaniyom, haricinde tek gmx´ten memnun kaldim. Böyle radikal islemlerde zaman kaybedeceklerine, emniyete önem verip, daha ekler yapsalardi. Daha fazla önem kazanirdi. Outlook´u da denemistim bir zamanlar, baska E-mail adreslerini ekleme davasinda hep problem yaratiyordu, onun icin attim. |