![]() |
Belki Birgün... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki Birgün...belki bir gün diye umudu soldum hergün amansız bir tiryak ile çektim her nefeste içime belki bir gün diye mırıldanırken gömdüm hayallerimi grinin içine boğuldum gecenin içinde sensiz bir aşka sessizce yelken açtım bir gül bıraktım kalktığım limana yol aldım bilinmez ummanda belki varamam diye yanına giydim üstüme beyaz kefeni artandan yaptım sandalıma aşk yelkeni ![]() ![]() ![]() ![]() fırtınayı yüzüme çarpan sesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çığlık ,dayanılması zor bir çığlık gömüldü kayboldu gözden ![]() ![]() ![]() ![]() ansızın koptu derinden çekti aldı içine küçücük aşk yelkenlisini ![]() ![]() duruldu! ![]() ![]() ![]() her taraf geriye ne yelken kaldı ne levent ![]() ![]() ![]() ![]() sessiz bir çığlıkla almıştı kurbanını yine göndermişti binlercesinin yanına ![]() ![]() ![]() ![]() kavuşmak yokmu bu aşk ızdırabında dayanır mı yürek her an ayrılık tavında ![]() ![]() ![]() ![]() belki birgün sevda tadında adını anarak ölürüm gülüm ![]() ![]() ![]() kanayan yarayı küllendi diye göstererek çevirdim gönül bahçemi çilehaneye ![]() ![]() ![]() kanayan yaraya kül basmıştım halbuki ![]() ![]() ![]() ![]() ayrılıkta bulunan sevdayı verdim yine yalnızlığa zemherirde yanmaya alışan sevda çiçeğimi soldurmadım senin toprağında, gömdüm ve katre katre yudumladım bu sevdayı ayrılık tadında ![]() ![]() ![]() adını hasret koydum yüreğimde özlem yalnızlık bana yoldaş sende var git deyme benim yarama arkadaş ![]() ![]() ![]() ![]() biz bu sevdanın törpüsünden cilalanmış yüreğimizi bu yolda harcadık ![]() ![]() ![]() ![]() kavuşmanın üstüne bir zımpara attık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biz bu ölüme hevesle atladık zıpkın yemiş bu yüreği kor ateşlerde yıkadık ![]() ![]() ![]() ![]() her acıyı sevdanın ayaklarına attık ve bir adım daha yarınlara yaklaştık ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() |
![]() |
![]() |
|