![]() |
Günlük Anne Fyrçalary |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günlük Anne Fyrçalary![]() Seni do?uraca?yma ta? do?ursaydym ![]() ![]() ![]() Senin çocuklaryn da aynysyny sana yapsyn in?allah ![]() ![]() ![]() Hep babanyn tarafyny tut sen ![]() ![]() ![]() Benim günahym neydi de ![]() ![]() ![]() ![]() Bana anne deme! ![]() ![]() Kanser ettiniz beni ![]() ![]() ![]() Kyzdym my adym kyzdy oluyor ![]() ![]() ![]() Öleyim de kurtulun benden ![]() ![]() ![]() Sen de kula?yny buraya verme ![]() ![]() ![]() Gün yüzü göstermediniz bana ![]() ![]() ![]() Kime çektin sen bilmem ki ![]() ![]() ![]() Onu beni azarlarken dü?ünecektin ![]() ![]() ![]() Seni alan üç gün sonra geri getirir ![]() ![]() ![]() Yapty?yn banaysa ö?rendi?in sana ![]() ![]() ![]() Sen dururken ben mi gideyim ekmek almaya ![]() ![]() ![]() Seni dokuz ay karnymda ta?ydym ben ![]() ![]() ![]() Kimin çocu?una gülüp kimin çocu?unu kynadyysam ba?yma geldi ![]() ![]() ![]() Hep sen yüz veriyorsun buna ![]() ![]() ![]() Sana da iyilik yaramyyor ![]() ![]() ![]() Bütün gün evdesin bir i?e yarasan ölür müsün ![]() ![]() ![]() Kalkma zaten o bilgisayar mydyr nedir onun ba?yndan ![]() ![]() ![]() Bak ablana ö?retmen oldu kendine bakyyor sen anca para iste benden ![]() ![]() ![]() ![]() Sus cevap verme anneye!! ![]() ![]() ![]() ![]() Bitirdiniz beni ben böyle miydim gençken ![]() ![]() ![]() Ne yaptym da allah bana seni verdi ![]() ![]() ![]() Hem odana sokma hem toplama ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|