![]() |
Günlük Anne Fyrçalary
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Seni do?uraca?yma ta? do?ursaydym... Senin çocuklaryn da aynysyny sana yapsyn in?allah... Hep babanyn tarafyny tut sen... Benim günahym neydi de.... Bana anne deme!.. Kanser ettiniz beni... Kyzdym my adym kyzdy oluyor... Öleyim de kurtulun benden... Sen de kula?yny buraya verme... Gün yüzü göstermediniz bana... Kime çektin sen bilmem ki... Onu beni azarlarken dü?ünecektin... Seni alan üç gün sonra geri getirir... Yapty?yn banaysa ö?rendi?in sana... Sen dururken ben mi gideyim ekmek almaya... Seni dokuz ay karnymda ta?ydym ben... Kimin çocu?una gülüp kimin çocu?unu kynadyysam ba?yma geldi... Hep sen yüz veriyorsun buna... Sana da iyilik yaramyyor... Bütün gün evdesin bir i?e yarasan ölür müsün... Kalkma zaten o bilgisayar mydyr nedir onun ba?yndan... Bak ablana ö?retmen oldu kendine bakyyor sen anca para iste benden.... Sus cevap verme anneye!!.... Bitirdiniz beni ben böyle miydim gençken... Ne yaptym da allah bana seni verdi... Hem odana sokma hem toplama. Ya toplarsn o odayy ya alyrym senden çeyizimi koyarym... |