![]() |
Eee Sonra ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eee Sonra ?Bu ikiz kuleler yıkılmadan önce, Bir Amerikalı kadınla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İngiliz : Napıyorsun ? Kadın : Yaşamak istemiyorum ![]() ![]() İngiliz : Olur mu hayat güzel, Senle londraya gideriz ![]() ![]() ![]() Kadın : Eee sonra İngiliz : Orada benim şatom var ![]() ![]() ![]() Kadın : Ee sonra İngiliz : En güzel viskileri içeriz , şöminemizin başına geçeriz Kadın : Eee sonra İngiliz : Eee sonrada yatağa geçeriz ![]() ![]() ![]() Kadın : Yeter artık, tüm erkekler hepiniz aynısınız, aklınız fikriniz yatmakta, hepnizden nefret ediyorum diyip kendini camdan atmış ![]() ![]() ![]() 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fransız : Napıyorsun ? Kadın : Yaşamak istemiyorum ![]() ![]() Fransız : Olur mu öyle şey, hayat çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın : Ee sonra Fransız : En güzel yemekleri yeriz, En güzel şarapları içeriz Kadın : Eee sonra Fransız : El ele eyfele çıkarız ![]() ![]() ![]() Kadın : Eee sonra, Fransız : Sonrada çiftliğe geçeriz ![]() ![]() ![]() Kadın : Eee sonra ? Fransız : Sonrada yatarız demiş ![]() ![]() ![]() Kadın : Yeter artık, tüm erkekler hepiniz aynısınız, aklınız fikriniz yatmakta, hepnizden nefret ediyorum diyip kendini camdan atmış ![]() ![]() ![]() 18 ![]() ![]() ![]() ![]() Temel : De Ne ediyursun ? Kadın : Yaşamak istemiyorum ![]() ![]() ![]() Temel : Olur mu, Senle Rizeye Gideruk Kadın : Eee sonra ? Temel : Horon Teperuk Kadın : Ee sonra ? Temel : Hamsili Ekmek Yeruk Kadın : Ee sonra Temel : Balık tutaruk, Hamsi tava yeruk Kadın : Ee sonra ? Temel : Hamsi çorbası içeruk Kadın : Eee sonra, yani yatmıyacakmıyız ? Temel kadına bakmış ; O ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|