![]() |
Beşi Bir Yerde Fıkra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşi Bir Yerde FıkraTemel yolda gördüğü eski püskü bir lambaya bir tekme sallar ![]() Cin: Dile benden ne dilersen! Temel: Özür dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() Sarışının biri kütüphaneye girmiş ve direk bankoya yönelerek görevliden bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması istemiş ![]() Görevlinin saf saf yüzüne baktığını gören sarışın bu sefer daha yüksek sesle; - ''Anlatamadım galiba beyefendi, bana bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması'' demiş ![]() Artık iyice sinirlenen görevli; - ''Hanfendi burası kütüphane!'' demiş ![]() Sarışının yüzü kıpkırmızı olmuş, özür dileyip çok çok kısık bir sesle fısıldayarak; - ''Pardon pardon, bana bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adamın birinin evinde yangın çıkmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye ![]() "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!" ![]() ![]() ![]() Bir çocuk babasına sormuş: -Baba!İnsanları yapmadığı bir şey için suçlamak dorumu ![]() -Elbette hayır!Demiş ![]() -İyi o zaman ben ödevimi yapmadım ![]() ![]() ![]() Şakacı pilot iniş yaparken, kuleye her seferinde "bilin bakalım ben kimim?" der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Beşi Bir Yerde Fıkra |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşi Bir Yerde FıkraAlıntı: Sarışının biri kütüphaneye girmiş ve direk bankoya yönelerek görevliden bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması istemiş ![]() Görevlinin saf saf yüzüne baktığını gören sarışın bu sefer daha yüksek sesle; - ''Anlatamadım galiba beyefendi, bana bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması'' demiş ![]() Artık iyice sinirlenen görevli; - ''Hanfendi burası kütüphane!'' demiş ![]() Sarışının yüzü kıpkırmızı olmuş, özür dileyip çok çok kısık bir sesle fısıldayarak; - ''Pardon pardon, bana bir hamburger, bir kola, birde patates kızartması'' ![]() ![]() ![]() Yine mi sarışın ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı: Şakacı pilot iniş yaparken, kuleye her seferinde "bilin bakalım ben kimim?" der ![]() ![]() ![]() ![]() Kısasa kısas gibi olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|