![]() |
Karadeniz Somonu Nasil Pişirilir??? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karadeniz Somonu Nasil Pişirilir???Bizim yeğen karadeniz somonu almış gelmiş ![]() ![]() ![]() şimdi bu balığın eti neye benzer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama öle interneti karıştırıp bana tarif vermeyin onlara ben baktım ![]() ![]() ![]() ![]() şimdiden teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karadeniz Somonu Nasil Pişirilir???*** karadeniz somonu diye geçen balık muhtemelen yetiştiricilği yapılan gökkuşağı alabalığıdır Çünkü diğer türün avlanması ve satılması yasaktır (karadeniz alası) kırmızı benekli yada bu gökkuşağı alabalığı dediğim tür ise şu tarifi vereyim size önce 1 kilo balığa 1 kilo soğan gelecek şekilde soğanları yarım ay biçiminde doğrayın 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karadeniz Somonu Nasil Pişirilir???guapomacho *** karadeniz somonu diye geçen balık muhtemelen yetiştiricilği yapılan gökkuşağı alabalığıdır Çünkü diğer türün avlanması ve satılması yasaktır (karadeniz alası) kırmızı benekli yada bu gökkuşağı alabalığı dediğim tür ise şu tarifi vereyim size önce 1 kilo balığa 1 kilo soğan gelecek şekilde soğanları yarım ay biçiminde doğrayın 2 ![]() ![]() yok bu deniz alası çiftlik balığıymış karadenizde çiftlikte yetişiyomuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|