![]() |
İzmaritin Tulumunu Çıkarmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzmaritin Tulumunu ÇıkarmakEğer izmaritleri kızartacaksam mutlaka tulum çıkartırım ![]() lezzetli oluyor hem de pullarını kazıma derdinden kurtuluyorsunuz ![]() İşe başlamadan keskin bir bıçak edinmenizi öneririm ![]() Zaten balıkçı ya da denizcinin mutlaka iyi bir bıçağı vardır ![]() I- Kuyruktan başlayarak başa kadar sırt yüzgecini kesiniz ![]() II- Birinci ve ikinci karın yüzgeçlerini dibinden (karınla beraber) kesiniz ![]() ![]() kadar uzatınız ![]() ![]() III ![]() şeklinde kesiniz ![]() IV ![]() Ben tulumları çıkarıp yıkadıktan sonra balıkları önce tuzluyorum sonra una bulayıp kızartıyorum ![]() ![]() ![]() Rastgelsin afiyet olsun ![]() ![]() ![]() Konu daha önce anlatıldıysa Mod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|