Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
asos, buğulama

Asos Buğulama

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Asos Buğulama



Malzeme:

500 gram Sardalya

250 gram karides (çiğ)

2 adet büyük domates

4 tane konserve mantar

1 kaşık tereyağ

2 sivri biber , 5 tane adet şeklinde karabiber

Alabildiği kadar tuz


Sardalyalarda zaten fazla kılçık olmaz, olsada ince olur Asosun sardalyası olmalı tabiiki Çanakkale sardalya başkadır Neyse kılçıkları çıkardıktan sonra tuzlamamız gerekiyor Kabukları alınmış domatesleri keselimEn alta domatesleri koyalım ve üstüne balıkları ve onlarında arasına kabuksuz karidesleri ve mantarları yerleştirin Tane karabiberleri gelişi güzel serpiştirin, tuz serpin Kalan domateslerle balığın üstünü kapatın Kapak kapalı şekilde 15 dk pişirin



Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.