Sarmısaklı Levrek |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarmısaklı LevrekSARIMSAKLI LEVREK Yaklaşık 300-400 gr civarında yani porsiyonluk sayılabilecek levrekleri temizledikten sonra yanlarından bıcak uçu ile küçük kesikler yapılır ve bu kesiklerin içine sarmısak konur ve çok az tuzlanır zevke göre isterirse folyonun içine bir veya iki tane defne yaprağı konulabilir veya kekik Balık folyonun içine konulduktan sonra ister fırında isterseniz eğer açık alanda iseniz yakmış olduğunuz ateşin içine gömebilirsiniz yaklaşık olarak 20-30 dakika içinde servise hazır olur afiyet olsun Malzemeler Kişi başına 1 balık 5-6 diş sarmısak Yeteri kadar defne yaprağı veya kekik Tuz Yeteri miktarda alminyum folyo |
|