![]() |
Bu Favadan Tadin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Favadan Tadin[size=medium] Arkadaşlar bu akşam bir meze tarifi yapacağım ege bölgesinde yetişen kardeşlerim iyi bilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-500gr kuru bakla 2-2 orta, yada 1 büyük boy kuru soğan 3-sirke 4- tuz 5-sızma zeytin yağı 6-limon Kuru iç bakla kabukları ayıklanmış(bakliyatçılarda bu şekilde satılır)bir gece evvelinden derince bir kapta suya basılır(kuru fasulye misali)ertesi gün kabarma suyu dükülerek yeni su eklenir ,kuru soğanlar yemeklik şekliyle doğranarak bu karışıma dökülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|