Balık Konservesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balık Konservesiaklıma gelmişken,uzun süredir kafayı takmış olduğum bu konudaki fikirlerinizi ve bilgilerinizi merak ediyorum ![]() şöyle ki,10-12 saatlik bir mesafede yakalanacak sazanların eve gelene kadar temmuz sıcağında bozulma ihitmali yüksek olduğundan,yerinde temizleyip kavanoz konserve yapmak gibi bir fikre kapıldım ![]() tariflerinizi bekliyorum ![]() gitmeden mutlaka test edip deniyecem ![]() ben bunu şu şekilde biliyorum,varsa eksiğim veya yanlışım lütfen düzeltin ![]() balıkları parça parça edip kavanoza dizeceksin,aralara defne yaprağı,soğan,sarımsak,tane karabiber,tuz ve sıvı yağ bunu ateşte 1 saat kadar kaynatma şeklinde![]() ![]() ![]() hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum
|
|
|
|