![]() |
Balık Konservesi
aklıma gelmişken,uzun süredir kafayı takmış olduğum bu konudaki fikirlerinizi ve bilgilerinizi merak ediyorum.
şöyle ki,10-12 saatlik bir mesafede yakalanacak sazanların eve gelene kadar temmuz sıcağında bozulma ihitmali yüksek olduğundan,yerinde temizleyip kavanoz konserve yapmak gibi bir fikre kapıldım. tariflerinizi bekliyorum. gitmeden mutlaka test edip deniyecem. ben bunu şu şekilde biliyorum,varsa eksiğim veya yanlışım lütfen düzeltin. balıkları parça parça edip kavanoza dizeceksin,aralara defne yaprağı,soğan,sarımsak,tane karabiber,tuz ve sıvı yağ.bunu ateşte 1 saat kadar kaynatma şeklinde... hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.