![]() |
Kaşarlı Levrek Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşarlı Levrek Buğulamageçen hafta pazartesi günü tuttuğum levreği babamın rahatsızlanması sonucu yiyemeden dolaba kaldırmıştık onu bu hafta güzelce tepside yaptım aslında kömürde 2 saat pişirecektim ama yorgunluktan direk fırına attım ![]() soğan,sarmısak,tuz,karabiber,domates,mantar,sıv ı yağ,defne yaprağı sotelenerek balığın üzerine dökülerek fırında 1 saat pişirildi son 3-4 dakikasında kaşarlar konulup fırın ızgaraya alındı ve üstünün hafif yanması sağlandı ![]() salata,domates,salatalık, havuç rendesi,soğan,kekik,beazpeynir,zeytinyağı karışımıdır 2 ![]() ![]() levrek buğulama lüfer,çupra ve palamutlada denendi ve güzel oldu ![]() |
![]() |
![]() |
|