Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, kaşarlı, levrek

Kaşarlı Levrek Buğulama

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşarlı Levrek Buğulama



geçen hafta pazartesi günü tuttuğum levreği babamın rahatsızlanması sonucu yiyemeden dolaba kaldırmıştık onu bu hafta güzelce tepside yaptım aslında kömürde 2 saat pişirecektim ama yorgunluktan direk fırına attım
soğan,sarmısak,tuz,karabiber,domates,mantar,sıv ı yağ,defne yaprağı sotelenerek balığın üzerine dökülerek fırında 1 saat pişirildi son 3-4 dakikasında kaşarlar konulup fırın ızgaraya alındı ve üstünün hafif yanması sağlandı
salata,domates,salatalık, havuç rendesi,soğan,kekik,beazpeynir,zeytinyağı karışımıdır 2 salata doğranmış soğan üzerine zeytinyağı ve kırmızı pul biber karışımıdır
levrek buğulama lüfer,çupra ve palamutlada denendi ve güzel oldu

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.