![]() |
Kaşarlı Levrek Buğulama
geçen hafta pazartesi günü tuttuğum levreği babamın rahatsızlanması sonucu yiyemeden dolaba kaldırmıştık onu bu hafta güzelce tepside yaptım aslında kömürde 2 saat pişirecektim ama yorgunluktan direk fırına attım.
soğan,sarmısak,tuz,karabiber,domates,mantar,sıv ı yağ,defne yaprağı sotelenerek balığın üzerine dökülerek fırında 1 saat pişirildi son 3-4 dakikasında kaşarlar konulup fırın ızgaraya alındı ve üstünün hafif yanması sağlandı. salata,domates,salatalık, havuç rendesi,soğan,kekik,beazpeynir,zeytinyağı karışımıdır 2. salata doğranmış soğan üzerine zeytinyağı ve kırmızı pul biber karışımıdır. levrek buğulama lüfer,çupra ve palamutlada denendi ve güzel oldu. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.