![]() |
Bayram Kömbesi(Kahke) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayram Kömbesi(Kahke)![]() 1 KG ![]() 1 BÜYÜK SU BARDAĞI SÜT 1 PAKET MARGARİN(BEN YARIM PAKET MARGARİN KULLANDIM GERİSİ SIVI YAĞ) 2,5 SU BARDAĞI ŞEKER( 2 DE OLABİLİR) BAHARAT(ÇÖREK BAHARATI-TARÇIN,ZENCEFİL,KARANFİL,DAMLA SAKIZI, ![]() ![]() 1 PAKET İNSTANT MAYA KARBONAT ![]() BÜTÜN MALZEMALER KARIŞTIRILIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İÇİNE DÖVÜLMÜŞ CEVİZDE KOYABİLRSİNİZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() belki birçoğunuz bilmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bayram Kömbesi(Kahke) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayram Kömbesi(Kahke)selamün aleyküm bilnur kardeşim evet burda baklava açıyorlar hep ![]() ![]() ![]() ![]() zencefil hiç kullanmadım bilmiyorum aromasını ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bayram Kömbesi(Kahke) |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayram Kömbesi(Kahke)sıla1´isimli üyeden Alıntı selamün aleyküm bilnur kardeşim evet burda baklava açıyorlar hep ![]() ![]() ![]() ![]() zencefil hiç kullanmadım bilmiyorum aromasını ![]() ![]() ![]() ![]() sılacım burda koku derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|