|
|
Konu Araçları |
allah, için, olurmusunuz, rizasi, sizlerde, yardimci |
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuz |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci OlurmusunuzEsselamu aleykum verahmetullah Ebediyyen gönül dostlarimiz Bir kardesimin kız kardeşinde beyin tmörü olusmus Ailesi 500 kişiden 500 yasini şerif baslatmislar hastalikta sifada her sey Rabbimiz'den Rabbimiz cc dilerse müminin duasini dahi sifa vesilesi kilar Birer yasin-i serif alaraktan kardesimize Allah cc rizasi icin yardimci olalim insaAllah Rabbimiz cc hasta olan bütün kullarina safi ismi serifi ile sifa versinAmin Mevlam cc razi olsun Baki HürmetlerimleSelam ve dua ile kalin insaAllah Not : Duyurulara acacaktim basligi acamadim ins dogru yere acmisimdir |
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuz |
08-02-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuzyaradanahayran Kullanıcısından Alıntı Esselamu aleykum verahmetullah Ebediyyen gönül dostlarimiz Bir kardesimin kız kardeşinde beyin tmörü olusmus Ailesi 500 kişiden 500 yasini şerif baslatmislar hastalikta sifada her sey Rabbimiz'den Rabbimiz cc dilerse müminin duasini dahi sifa vesilesi kilar Birer yasin-i serif alaraktan kardesimize Allah cc rizasi icin yardimci olalim insaAllah Rabbimiz cc hasta olan bütün kullarina safi ismi serifi ile sifa versinAmin Mevlam cc razi olsun Baki HürmetlerimleSelam ve dua ile kalin insaAllah 3 tane aldım kardeşimRabbim şifa nasip etsin |
|