![]() |
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuz
Esselamu aleykum verahmetullah Ebediyyen gönül dostlarimiz Bir kardesimin kız kardeşinde beyin tmörü olusmus ... Ailesi 500 kişiden 500 yasini şerif baslatmislar hastalikta sifada her sey Rabbimiz'den Rabbimiz cc dilerse müminin duasini dahi sifa vesilesi kilar Birer yasin-i serif alaraktan kardesimize Allah cc rizasi icin yardimci olalim insaAllah... Rabbimiz cc hasta olan bütün kullarina safi ismi serifi ile sifa versin...Amin Mevlam cc razi olsun... Baki Hürmetlerimle...Selam ve dua ile kalin insaAllah... Not : Duyurulara acacaktim basligi acamadim ins dogru yere acmisimdir... |
Allah Cc Rizasi İcin Sizlerde Yardimci Olurmusunuz
yaradanahayran Kullanıcısından Alıntı Esselamu aleykum verahmetullah Ebediyyen gönül dostlarimiz Bir kardesimin kız kardeşinde beyin tmörü olusmus ... Ailesi 500 kişiden 500 yasini şerif baslatmislar hastalikta sifada her sey Rabbimiz'den Rabbimiz cc dilerse müminin duasini dahi sifa vesilesi kilar Birer yasin-i serif alaraktan kardesimize Allah cc rizasi icin yardimci olalim insaAllah... Rabbimiz cc hasta olan bütün kullarina safi ismi serifi ile sifa versin...Amin Mevlam cc razi olsun... Baki Hürmetlerimle...Selam ve dua ile kalin insaAllah... 3 tane aldım kardeşim.Rabbim şifa nasip etsin. |