![]() |
Saatteki Yazı ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saatteki Yazı !![]() Medine-i Münevver’de Peygamber (SAV)’in mescidinde oturuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Saatinizdeki yazı nedir? Dönüp baktı, - Burada, dedi, “El-mevt-ü Hakk’un ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onun Ezher üniversitesinde öğretim üyesi olduğunu öğrenince yüreğimin nasıl gurur ve sevinçli olduğunu anlatamam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Saatteki Yazı ! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saatteki Yazı !Bu konunun altına da bir şeyler yazayım istedim ![]() ![]() Evet zaman ve ölüm ![]() ![]() ![]() ![]() Ne doğum ne de ölüm düşündürmez insanı ![]() Bir örnekle açıklasak mı? ; Bir hanım, arkadaşına soruyor; - ay kız bu akşam yurtdışından bir grup konsere geliyormuşşş duydun muu ? - duymam mı, bileti bile aldım kızıım ![]() - ay inanmıyorum ![]() ![]() Bir bilet alıyoruz büyük bir gösteriye ![]() ![]() ![]() ve başrolde biz ![]() ![]() Soruyor melekler "Men Rabbuke" ? Rabbin kim?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Rabbini anmadın ya, sen rabbini unuttun ya, sen rabbini zikretmedin ya; Azaların sukuta bürünüyor o AN ![]() ![]() Biz bir bilet alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çırpınışlar faydasız, serzenişler fuzuli ![]() ![]() Yasin Suresi 65 ![]() ![]() Bu gün saatlerimize bakınca “El-mevt-ü Hakk’un ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah akıbetimizi Hayr eylesin ![]() Selametle ![]() ![]() Vesselam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|