![]() |
Yeşil Elbise |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil ElbiseYolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu ![]() - Gel seni camiye götüreyim,dedim ![]() ![]() - Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun, dedi - Biliyorum ama, sebebini gerçekten merak ediyorum ![]() - Ne bileyim olmuyor işte,dedi ![]() dizleri çıkar diye endişe ediyorum ![]() Gayri ihtiyari gülmeye başladım ![]() - Herhalde şaka yapıyorsun,bunun için cami terkedilir mi? - Ciddi söylüyorum, dedi ![]() olduğumu bilirsin ![]() Gerçekten öyleydi ![]() yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı ![]() - Peki, dedim ![]() - Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim, dedi ![]() dizlerim aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum ![]() camiye gidebileceğimi zannetmiyorum ![]() Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti ![]() ![]() konuşmamızdan 2 ay sonra,kendisinin camide olduğunu söylediler ![]() Hemen gittim ![]() üzerinde yine yeşiller vardı ![]() Yavaşça yanına yaklaştım ve kısık bir sesle: - Hani,dedim ![]() Hiç sesini çıkarmadı ![]() örtülü bir tabut içinde yatıyordu ![]() |
![]() |
![]() |
|