Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
clockworkmod, desire, htc, için, recovery, yüklenir

Htc Desire Hd İçin Nasıl Clockworkmod Recovery Yüklenir?

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Htc Desire Hd İçin Nasıl Clockworkmod Recovery Yüklenir?

Harika telefon HTC Desire HD için yayınladığımız teknik işlemlere devam ediyoruz Şimdi sizlere Desire HD için nasıl ClockworkMOD Recovery yükleneceğini detaylı olarak adım adım anlatacağız
Not: Bu işlemlere başlamadan önce telefonunuz S-OFF ve Radio S-OFF yapılmış olmalır Bu işlemlerin nasıl yapılacağı hakkında HTC Desire HD Nasıl Root, S-OFF, Radio S-OFF Yapılır, Boot Animasyonu’nu değiştirmek, yada T-Mobile Logosu Nasıl Kaldırılır? başlıklı yazımızı incelemenizi tavsiye ediyoruz
Telefonunuza sorunsuz bir şekilde S-OFF ve Radio S-OFF işlemlerini yaptıysanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz

Adım 1 İlk olarak Clockworkmod recovery‘nin en son versiyonunu buradan indirin ve indirdiğimiz img dosyasının ismini recoveryimg olarak değiştirin
Adım 2 Ardından fastboot dosyasını buradan indirin
Adım 3 Telefonunuzu kapatın, bataryasını çıkarın ve PCden USB kablosu takılı ise çıkartın
Adım 4 Bataryayı telefonunuza tekrar takın ve telefonunuzu ses kısma tuşu ve açma/kapama tuşuna aynı anda basılı tutarak bootloader ekranı gelene kadar elinizi tuşlardan kaldırmayın
Adım 5 Bootloader ekranında fastboot seçeneğini seçin ve USB kablosunu telefonunuza ve PCye bağlayın
Adım 6 fastbootzip dosyasını C: dizinine çıkartın C:fastboot şeklinde olmalı
Adım 7 Şimdi Başlat + Çalıştır uygulamasını açarak cmd yazıp Komut İstemi’ni başlatın ve fastboot klasörüne geçin
Örnek olarak sırası ile:
cd
cd
cd fastboot
Benim bilgisayarımdaki dizini C:/fastboot şeklinde
Adım 8 Ardından aşağıdaki komut satırını çalıştırın:
fastboot-windows flash recovery recoveryimg
Komut sisteminde altalta iki tane OKEY ibaresi görürseniz işleminiz başarlı bir şekilde bitmiş demektir ve ardık Bootloader ekranından Recovery seçeneğini seçerek ClockworkMOD Recovery’ye geçebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com