![]() |
Yök Dekan Atamalarını Yaptı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yök Dekan Atamalarını Yaptı.okundu YöK Genel Kurulu'nda, 16 üniversitedeki 27 fakülteye Yüksek öğretim Kurulu Başkanı tarafından atanmak üzere dekan seçimi yapıldı ![]() S ![]() üniversite Fakülte Dekan 1 Abant İzzet Baysal üni ![]() Eğitim Prof ![]() ![]() ![]() 2 Abant İzzet Baysal üni ![]() Mühendislik-Mim Prof ![]() ![]() 3 Anadolu üni ![]() İşletme Prof ![]() ![]() ![]() 4 Anadolu üni ![]() İletişim Bilimleri Prof ![]() ![]() 5 Canakkale 18 Mart üni ![]() Su ürünleri Prof ![]() ![]() 6 Harran üni Ziraat Prof ![]() ![]() ![]() 7 Hitit üni ![]() İlahiyat Prof ![]() ![]() 8 İstanbul üni ![]() Fen Prof ![]() ![]() 9 İstanbul üni ![]() Veteriner Prof ![]() ![]() ![]() 10 K ![]() ![]() ![]() Mühendislik-Mim Prof ![]() ![]() 11 Kırıkkale üni ![]() Mühendislik Prof ![]() ![]() 12 Muğla üni ![]() Su ürünleri Prof ![]() ![]() ![]() 13 Mersin üni ![]() Eczacılık Prof ![]() ![]() 14 Niğde üni ![]() Eğitim Prof ![]() ![]() ![]() 15 Niğde üni ![]() Mühendislik-Mim Prof ![]() ![]() 16 Selçuk üni ![]() Meram Tıp Prof ![]() ![]() 17 Selçuk üni ![]() Mesleki Eğitim Prof ![]() ![]() 18 Süleyman Demirel üni ![]() Diş Hekimliği Prof ![]() ![]() ![]() 19 Süleyman Demirel üni ![]() Fen-Edebiyat Prof ![]() ![]() 20 Süleyman Demirel üni ![]() İİBF Prof ![]() ![]() 21 Süleyman Demirel üni ![]() İlahiyat Prof ![]() ![]() 22 Süleyman Demirel üni ![]() Orman Prof ![]() ![]() 23 Süleyman Demirel üni ![]() Ziraat Prof ![]() ![]() 24 Uşak üni ![]() Fen-Edebiyat Prof ![]() ![]() 25 Yüzüncü Yıl üni ![]() İlahiyat Prof ![]() ![]() 26 Z ![]() ![]() Tıp Prof ![]() ![]() ![]() 27 Z ![]() ![]() Fen-Edebiyat Prof ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|