![]() |
Yök Dekan Atamalarını Yaptı.
okundu YöK Genel Kurulu'nda, 16 üniversitedeki 27 fakülteye Yüksek öğretim Kurulu Başkanı tarafından atanmak üzere dekan seçimi yapıldı. İşte yeni dekanlar: S.No üniversite Fakülte Dekan 1 Abant İzzet Baysal üni. Eğitim Prof. Dr. İ.Hakkı DEMİRTAŞ 2 Abant İzzet Baysal üni. Mühendislik-Mim Prof. Dr. Mahmut ACIMIŞ 3 Anadolu üni. İşletme Prof. Dr. M.Necdet TİMUR 4 Anadolu üni. İletişim Bilimleri Prof. Dr. Nejdet ATABEK 5 Canakkale 18 Mart üni. Su ürünleri Prof. Dr. Şükran CİRİK 6 Harran üni Ziraat Prof. Dr. M. Ali çULLU 7 Hitit üni. İlahiyat Prof. Dr. Ferhat KOCA 8 İstanbul üni. Fen Prof. Dr. Seyhan ALTUN 9 İstanbul üni. Veteriner Prof. Dr. M.Halit UĞUR 10 K. Maraş S. İmam üni. Mühendislik-Mim Prof. Dr. Süleyman TOLUN 11 Kırıkkale üni. Mühendislik Prof. Dr. Veli çELİK 12 Muğla üni. Su ürünleri Prof. Dr. A. Nuri TARKAN 13 Mersin üni. Eczacılık Prof. Dr. Şahan SAYGI 14 Niğde üni. Eğitim Prof. Dr. E.Aydın KOLUKISA 15 Niğde üni. Mühendislik-Mim Prof. Dr. Adnan GöRüR 16 Selçuk üni. Meram Tıp Prof. Dr. Ahmet öZKAĞNICI 17 Selçuk üni. Mesleki Eğitim Prof. Dr. Kadircan öZKAN 18 Süleyman Demirel üni. Diş Hekimliği Prof. Dr. F.Yeşim BOZKURT 19 Süleyman Demirel üni. Fen-Edebiyat Prof. Dr. Yusuf AYVAZ 20 Süleyman Demirel üni. İİBF Prof. Dr. Hasan İBİCİOĞLU 21 Süleyman Demirel üni. İlahiyat Prof. Dr. Kemal SöZEN 22 Süleyman Demirel üni. Orman Prof. Dr. Musa GENç 23 Süleyman Demirel üni. Ziraat Prof. Dr. İbrahim ERDAL 24 Uşak üni. Fen-Edebiyat Prof. Dr. Saim SAVAŞ 25 Yüzüncü Yıl üni. İlahiyat Prof. Dr. Abdülbaki GüNEŞ 26 Z. Karaelmas üni. Tıp Prof. Dr. N. Aydın MUNGAN 27 Z. Karaelmas üni. Fen-Edebiyat Prof. Dr. Mustafa SöZEN |