|
|
Konu Araçları |
aklımdasın, bekler, sözü, özgür, şarkı |
Aklımdasın Şarkı Sözü Özgür Bekler - Aklımdasın |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklımdasın Şarkı Sözü Özgür Bekler - AklımdasınAklımdasın Şarkı Sözü Özgür Bekler - Aklımdasın Sensiz gecen Günlerimde Aklimda sensin Hani beni Seviyordun nerelerdesin Benide Yiktin ya sana Helal olsun Bu Ask bitmez diyordunya bak neler oldu 2x Refrain: Hergece alkimda bir tek Sen varsin Hergün ve her dakikada aklimda Sen olacaksin Nefes aldigim her anda aklimda tek Sen varsin yanliz oldugumda duygularimda tek Sen varsin Part 2: Sensiz gecen Günlerimde Aklimda sensin Hani beni Seviyordun nerelerdesin Benide Yiktin ya sana Helal olsun Bu Ask bitmez diyordunya bak neler oldu 2x Refrain: Hergece Aklimda bir tek Sen varsin Hergün ve her dakikada aklimda Sen olacaksin Nefes aldigim her anda aklimda tek Sen varsin yanliz oldugumda duygularimda tek Sen varsin Bridge: Sensiz gecen Günlerimde Aklimda tek sen varsin Geri dön desem sana Bana geri dönermisin yaaar Geri dön Yaaar Geri dön Geri dön bana yaaar Geri dön 2x Refrain: Hergece alkimda bir tek Sen varsin Hergün ve her dakikada aklimda Sen olacaksin Nefes aldigim her anda aklimda tek Sen varsin yanliz oldugumda duygularimda tek Sen varsin |
|