![]() |
Aklımdasın Şarkı Sözü Özgür Bekler - Aklımdasın
Aklımdasın Şarkı Sözü Özgür Bekler - Aklımdasın
Sensiz gecen Günlerimde Aklimda sensin Hani beni Seviyordun nerelerdesin Benide Yiktin ya sana Helal olsun Bu Ask bitmez diyordunya bak neler oldu..... 2x Refrain: Hergece alkimda bir tek Sen varsin Hergün ve her dakikada aklimda Sen olacaksin Nefes aldigim her anda aklimda tek Sen varsin yanliz oldugumda duygularimda tek Sen varsin Part 2: Sensiz gecen Günlerimde Aklimda sensin Hani beni Seviyordun nerelerdesin Benide Yiktin ya sana Helal olsun Bu Ask bitmez diyordunya bak neler oldu..... 2x Refrain: Hergece Aklimda bir tek Sen varsin Hergün ve her dakikada aklimda Sen olacaksin Nefes aldigim her anda aklimda tek Sen varsin yanliz oldugumda duygularimda tek Sen varsin Bridge: Sensiz gecen Günlerimde Aklimda tek sen varsin Geri dön desem sana Bana geri dönermisin yaaar Geri dön Yaaar Geri dön Geri dön bana yaaar Geri dön 2x Refrain: Hergece alkimda bir tek Sen varsin Hergün ve her dakikada aklimda Sen olacaksin Nefes aldigim her anda aklimda tek Sen varsin yanliz oldugumda duygularimda tek Sen varsin |