![]() |
Hoşçakal.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Hoşçakal..Böyle kolay bitmemeliydi ![]() ![]() Böyle noktalanmamaliydi bizim hikayemiz ![]() ![]() Bu kadar olmamaliydi bu askin ömrü ![]() ![]() ![]() Ama Sen Gittin ! ![]() ![]() ![]() Digerleri gibi gitmeyi tercih ettin ![]() ![]() Verilen onca sözler, Edilen yeminler ![]() ![]() ![]() Yok oluverdi bir anda ![]() ![]() ![]() Ama Sen Biraktin! ![]() ![]() ![]() Hic düsünmeden onca yasanan güzellikleri ![]() ![]() Bir kez aklindan gecirmedin bizi ![]() ![]() Beni hesaba katmadan, Bizi hic sayarak ![]() ![]() ![]() Icim aciyor yüregim kaniyor ![]() ![]() ![]() Ne olurduki verilen sözler edilen yeminler tutulsaydi ![]() ![]() Ne olurduki elimi hic birakmasan ![]() ![]() ![]() Seni benden alip götüren neydi? Simdi baskasimi bakacak o gece gözlerine? Baskasimi saracak seni? Benim sahip oldugum yüregini baskasimi sahiplenecek? Yinede gitmesen olmazmi ![]() ![]() ![]() ![]() Beni,bizi terk etmesen yanimda kalsan ![]() ![]() Ne olacak simdi? Ben nasil yasayacagim nefes almadan? Sendin yasama sebebim ![]() ![]() ![]() Sendin benim nefesim ![]() ![]() Caresizim ![]() ![]() Gözlerimden akan yaslar caresiz ![]() ![]() ![]() Gözlerim caresiz ![]() ![]() ![]() Yüregim caresiz ![]() ![]() ![]() Simdi gidiyorsun öylemi? ![]() ![]() Peki öyleyse git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüregini kimse dolduramasin benim kadar! Gözlerine kimse bakamasin benim gibi! Elini kimse tutamasin benim sicakligimla! Yerimi kimse dolduramasin! ![]() ![]() ![]() Son gücümü sana harciyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Son nefesimi sana alip veriyorum ![]() ![]() ![]() Son gözyaslarimi sana akitiyorum ![]() ![]() ![]() Sonumu sen hazirladin yok oluyorum ![]() ![]() ![]() Zorlu sevdam hoscakal ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|