![]() |
Yemk Tarifleri-Bademli Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemk Tarifleri-Bademli Tavukyemk tarifleri-bademli tavuk BADEMLI TAVUK ![]() 2 ye bölünmüs 4 adet Tavuk gögsü ½ Kg Taze Mantar ½ çay fincani kabuklari soyulmus badem ½ çay fincani Un Tuz, Karabiber, Kirmizi Biber 1 porsiyonda 340 kalori, 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TARIFI: Firini önceden 125º dereceye isitin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 saat doldugunda tavugun yanina badem ve mantarlari serpin ![]() ![]() Bu yemegi buharda pisirilmis pirinç üzerine koyarsaniz lezzetli olacaktir ![]() ![]() Yemegin yanina üzüm zamani ise beyaz üzüm katabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|