![]() |
Etli Güveç Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Güveç Tarifi YapılışıEtli Güveç Tarifi Yapılışı güveç nasıl yapılır - güveç tarifi - et güveci Malzemeler ; 4 kişi için ![]() Orta büyüklükte bir toprak güveç kullanılır ![]() 1,½ Kg Kuşbaşı Koyun Eti 10 adet ceviz büyüklüğünde Kuru Soğan 1 yemek kaşığı Yağ 2 orta büyüklükte Domates 3 tane Yeşil Biber 1 bardak Su Kıyılmış Maydanoz yeterince Tuz Tarifi: Güvecin en altına kuşbaşı etler sıralanır ![]() ![]() ![]() Aralarına ortalarından yarılmış taze yeşil biberler konur ![]() ![]() ![]() Kuzu etinden yapılırsa lezzetli olur ![]() ![]() Servis yapılırken üzerine kıyılmış maydanoz güzel durur ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|