Sizde Katılın Arkadaşlar |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Sizde Katılın ArkadaşlarDanimarkanın peygamberimiz (HZ SAV MUHAMMET) te yapılan karikatür saygısızlığından dolayı protesto ediyorum
|
|
|
|
#5 |
|
mate
|
türk milltini ayakta tutan dini dili ve kültürüdür Bu değerlere yapılan her türlü saldırıyı protesto ediyorum![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
angelesdream
|
bu terbıyesızlığe we saygısızlıklara dur denmesı gerekır en azından tepkımı koymalıyım ![]() bende protesto edıyorum arkadaşlarım!!!
|
|
|
|
#8 |
|
puslu
|
Buna katılmamak mümkünmü Gözyaşı tabiki kalıyorum tüm alemlerin Peygamberi olan hz muhammet (s a v) efendimize yapılan bu densizlikler cezalarını mutlak bulacaktır![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
RaHaTSiZ
|
~~yaLnısım Yoksa Zaten o karikaturu Cizen evinde yanarak Can vermistir ![]() Her zaman savundugum Sey sudur "hic kimsenin yaptıgı yanına kar kalmaz!" biz tarafından olmaSa ßiLe bi sekiLde cezalarını cektiklerini goruyoruz ßize ve islam alemine haksızlık eden Zihniyeti ßozuk insanLarın![]() ![]() Protestonuza sonuna kadar Katılıyorum![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Haklı bir protesto ![]() ![]() Yaptırım uygulanması çok daha doğru olurdu bence![]() ![]() Ama biz bu konumda sadece protesto edebiliyoruz![]() ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
speed
|
insanlar birbirinin değerlerine saygı göstermeyi öğrenemediler hala bizler diğer dinleri alaya alıyormuyuz örnek alın biraz bende böylelerini protesto ediyorum
|
|
|
|
#13 |
|
tatia27
|
din dil , adına daha ötesi türklük adına yapılan hertürlü saygısızlıgın karşısında bende varım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|