![]() |
14 Mart Tip Bayrami Kutlandi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 14 Mart Tip Bayrami Kutlandi14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI Hafta boyunca yapılan etkinlikler: Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi PET-CT Görüntüleme Sistemi Açılışı Sağlık Ocakları Açılışı Şişli Etfal Hastanesi Bebek Dostu Sağlık Kurumu Ödül Töreni SİMMERK Simülasyon Merkezi Açılışı Ödül töreni ve Ferhat Göçer konseri Yılın hekimi olarak, 32 ilçenin aşı sorumlusu hekimler seçildi ve ödülleri takdim edildi ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() Dr ![]() ![]() Uz ![]() ![]() Doç ![]() ![]() Uz ![]() ![]() performansı gösteren hastanelerin başhekimlerine ödül verildi ![]() Dr ![]() İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Etkinlik fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız ![]() Kaynak:istanbulsaglik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|