![]() |
14 Mart Tip Bayrami Kutlandi
14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI Hafta boyunca yapılan etkinlikler: Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi PET-CT Görüntüleme Sistemi Açılışı Sağlık Ocakları Açılışı Şişli Etfal Hastanesi Bebek Dostu Sağlık Kurumu Ödül Töreni SİMMERK Simülasyon Merkezi Açılışı Ödül töreni ve Ferhat Göçer konseri Yılın hekimi olarak, 32 ilçenin aşı sorumlusu hekimler seçildi ve ödülleri takdim edildi. Dr. Beray BAYAR - Avcılar Dr. Hülya ZENGİN TİRYAKİ - Bağcılar Dr. Yeliz ÖZTÜRK- Bahçelievler Dr. Kadriye DEMİRCİ - Bakırköy Dr. Deniz BOSTANCI- Bayrampaşa Dr. Nail KAVLAKOĞLU - Beşiktaş Dr. Ebru Gül KINA ŞENOĞLU - Beyoğlu Dr. Deniz ERYAR - Büyükçekmece Dr. Gültekin GÜLTEKİN - Çatalca Dr. Selma ÜNLÜER - Eminönü Dr. Gürsel ÖZER - Esenler Dr. Ali AZILI - Eyüp Dr. Özgür BAYKAN - Fatih Dr. Ahmet MOLLA - Gaziosmanpaşa Dr. Zerrin YİĞİT - Güngören Dr. Hatice ÇUKUROVA - Kağıthane Dr. Nurten ERKİN - Küçükçekmece Dr. Sedat US - Sarıyer Dr. Uğur ŞAHİN - Silivri Dr. Fulya BEKTAŞOĞLU - Şişli Dr. Dilek DALYANCI - Zeytinburnu Dr. Güliz ÜLKÜYAT - Adalar Dr. Senem ŞENER - Beykoz Dr. Yasemin SAVAŞ - Kadıköy Dr. Aşkın AYVAZ - Kartal Dr. Burcu ENÜSTÜN - Maltepe Dr. Süleyman BAL - Pendik Dr. Zeynep YILMAZ - Sultanbeyli Dr. Cemil CİĞERCİ - Şile Dr. Fatma KUZKAYA - Tuzla Dr. Zerrin KURŞUN - Ümraniye Dr. Yusuf Ahmet FİŞEK - ÜsküdarYaptıkları bilimsel çalışmalarla başarılı bulunan 3 hekime ödülleri takdim edildi. Uz. Dr. Zekeriya NURKALEM Doç. Dr. Tevfik Fikret ÇEKMİK Uz. Dr. Veysel TAHANYaptıkları kalite çalışmalarıyla en yüksek performansı gösteren hastanelerin başhekimlerine ödül verildi. Dr. Siyami Ersek Eğitim Araştırma Hastanesi İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Etkinlik fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız. Kaynak:istanbulsaglik.gov.tr |