Soru:"İlaçlardan Korunma Nasıl Olur?" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"İlaçlardan Korunma Nasıl Olur?"Merhaba Temizlik isinde callistigimdan dolayi ilacla temizlik yapiyoruz bazi ilaclar tehlikeli biliyorum hatta etkileniyorum ama su a baska yapabilecegim is yok Herhangi bir sekilde korunmam mümkün mü?Agri kesici olarak paracetamol 500 aliyorum baska ilac kullanmamaya calisiyorum birde ****** türü ilaclar alirsam zararlimidir karacigerime Simdiden tesekkür ederim Saygilarimla Dr Editor Saglikdanis22 13:13:30solunum yolu ile rahatsızlık veren ilaç veya kimyasallara karşı gaz maskesi kullanabilirsiniz en basit oalrak ıslak bir tülbent ağzı ve burun üzerine sarabilirsiniz![]() doktor tarafından önerilmeyen ilaçlardan genel olarak uzak durmak yeterlidir özel ailevi genetik ve metabolik bir hastalığınız bilinmiyorsa doktorların gerektiğinde verdiği ilaçları kullanabilirsiniz yan etki gördüğünüzde ilacı kesip doktorunuzla irtibata geçersiniz![]() sorduğunuz tüm ilaçlar için aynı şey geçerli , doktor tavsiyesi yoksa kullanmayınız Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|