![]() |
Soru:"İlaçlardan Korunma Nasıl Olur?"
Merhaba.Temizlik isinde callistigimdan dolayi ilacla temizlik yapiyoruz bazi ilaclar tehlikeli biliyorum hatta etkileniyorum ama su a baska yapabilecegim is yok.Herhangi bir sekilde korunmam mümkün mü?Agri kesici olarak paracetamol 500 aliyorum baska ilac kullanmamaya calisiyorum birde ****** türü ilaclar alirsam zararlimidir karacigerime.Simdiden tesekkür ederim.Saygilarimla Dr. Editor Saglikdanis 22. 13:13:30 solunum yolu ile rahatsızlık veren ilaç veya kimyasallara karşı gaz maskesi kullanabilirsiniz. en basit oalrak ıslak bir tülbent ağzı ve burun üzerine sarabilirsiniz. doktor tarafından önerilmeyen ilaçlardan genel olarak uzak durmak yeterlidir. özel ailevi genetik ve metabolik bir hastalığınız bilinmiyorsa doktorların gerektiğinde verdiği ilaçları kullanabilirsiniz. yan etki gördüğünüzde ilacı kesip doktorunuzla irtibata geçersiniz. sorduğunuz tüm ilaçlar için aynı şey geçerli , doktor tavsiyesi yoksa kullanmayınız. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |