Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruercp ile papillotomi

Soru:"Ercp İle Papillotomi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Ercp İle Papillotomi"

Merhaba doktor bey,

Ben bu konu ile ilgili zaten önceden size bir soru sormustum Oncelikler vermis oldugunuz cevap icin cok tesekkur ederim
Bende yaklasik 2 senedir her 3 ayda bir kez safra kesesi yaklasik 12 saat kadar suren safra kesesi agrisi olmaktadir(yas 28, 70 kilo ve boy 1,78 m, ailede baska boyle bir hastalik yok, agri esnasinda ayrica ates yok, belki hafif bazen mide bulantisi, ayrica karaciger degerleri tamamen normal ) Safra kesesi agrisi disinda bende baska bir belirti olmamaktadir Problem, asiri, dayanilmasi cok zor olan ve bele dogru uzanan agri Size onceki sordugum soruda cevap olarak ERCP ile papillotomi yapilmasi denenebilir demistiniz Benim size sorum simdi ise ERCP ile papillotomi yapmanin riskleri, nerede yaptirabilecegim ve ayrica fiyati Sizin bu konuda bana ne gibi yardimlariniz olabilriz Ayrica eger sizde bu method ile ilgili olan makaleler var ise ingilizce, almanca ya da Türkce bunlari edinmem mumkun mu? Size telefonla ulasmam eger mumkun ise telefon numaranizi bana verebilir misiniz? Simdiden tesekkur ederim iyi calismalar

DoçDr Yusuf AKCAN

22 10:46:33

erp ve paillotominin riskleri için sitemizdeki ERCP , Endoskopik retrograd kolanjiyopankreotografi ercp de risk nedir sayfalarına bakınızfiyatlar, develet hastaneleri ve özel hastanelerde farklıdır devlet hastanelerinde yapanları şehir şehir bilmiyorumyapılacak ek işlemin varlığına göre 3000-7000 ytl arasında fiyatlarla özel hastanelerde yapılıyor

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com