ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Soru:"Ercp İle Papillotomi" (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=305806)

Prof. Dr. Sinsi 07-25-2012 04:13 PM

Soru:"Ercp İle Papillotomi"
 



Merhaba doktor bey,

Ben bu konu ile ilgili zaten önceden size bir soru sormustum. Oncelikler vermis oldugunuz cevap icin cok tesekkur ederim.
Bende yaklasik 2 senedir her 3 ayda bir kez safra kesesi yaklasik 12 saat kadar suren safra kesesi agrisi olmaktadir(yas 28, 70 kilo ve boy 1,78 m, ailede baska boyle bir hastalik yok, agri esnasinda ayrica ates yok, belki hafif bazen mide bulantisi, ayrica karaciger degerleri tamamen normal ). Safra kesesi agrisi disinda bende baska bir belirti olmamaktadir. Problem, asiri, dayanilmasi cok zor olan ve bele dogru uzanan agri. Size onceki sordugum soruda cevap olarak ERCP ile papillotomi yapilmasi denenebilir demistiniz. Benim size sorum simdi ise ERCP ile papillotomi yapmanin riskleri, nerede yaptirabilecegim ve ayrica fiyati. Sizin bu konuda bana ne gibi yardimlariniz olabilriz. Ayrica eger sizde bu method ile ilgili olan makaleler var ise ingilizce, almanca ya da Türkce bunlari edinmem mumkun mu? Size telefonla ulasmam eger mumkun ise telefon numaranizi bana verebilir misiniz? Simdiden tesekkur ederim. iyi calismalar.

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

22. 10:46:33

erp ve paillotominin riskleri için sitemizdeki ERCP , Endoskopik retrograd kolanjiyopankreotografi ercp de risk nedir sayfalarına bakınız.fiyatlar, develet hastaneleri ve özel hastanelerde farklıdır. devlet hastanelerinde yapanları şehir şehir bilmiyorum.yapılacak ek işlemin varlığına göre 3000-7000 ytl arasında fiyatlarla özel hastanelerde yapılıyor.



Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.